Wij zijn officieel dealer van Schuco en Veka kozijnen

Veka kozijnen bieden een optimale isolatie en een perfect design. Houdt u van strak of heeft een houtnerfstructuur uw voorkeur? Het is allemaal mogelijk. De nieuwe serie Veka kozijnen, de Softline serie voldoet aan alle bekende keurmerken en is met recht een klasse A profiel. De echte top onder de kozijnen! We voorzien de kozijnen van minimaal twee sterren SKG** hang- en sluitwerk en zijn daarmee zwaar inbraakwerend. Zo houdt u ongewenste gasten buiten de deur. 

Veka Softline - de absolute top onder de kozijnen

Het Veka Softline profiel is speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld. Het profiel heeft het uiterlijk van een houten kozijn met alle voordelen van een kunststof kozijn. Wij werken alles strak af inclusief vensterbanken en horren voor een optimaal resultaat en gebruiksgemak.

Profiteer vandaag nog van de voordelen! 

Wilt u van uw huis uw dróómwoning maken? Wilt u ook geld besparen op de al maar stijgende energiekosten? Wilt u ook genieten van meer comfort? Wilt u daarnaast ook genieten van een gezonder binnenklimaat? Neem contact op en we maken het voor u waar.

 

Schuco Living kozijnen

De Schüco CT 70 en de Schuco Living is de allrounder onder de kozijnsystemen. Dit raamsysteem verhoogt de gebruiksvriendelijkheid voor de gebruiker en staan voor een verdiepte architectonische vormgeving. Met terugliggende aanslag of gelijkliggende aanslag verkrijgbaar. Schüco CT 70 kozijnen zijn voorzien van twee oplopende dichtingen. Daarbij verlagen deze kunststof raamsystemen de energie- en onderhoudskosten van gebouwen aanzienlijk. Toepasbaar in nieuwbouw- of renovatieprojecten.

 

Enkele eigenschappen:

  • Goede warmte isolatie: Uf-waarde van 1,2 tot 1,5 W/ (m²K)
  • Twee vleugelvarianten ( classic en rondo ) bieden keuzevrijheid.
  • Een veelvoud aan Kleur- en designmogelijkheden.

 

ENERGIE EN BENG

Onze kozijnen kunnen met diverse glaspakketten worden uitgerust. Ze hebben gegarandeerd uitstekende warmte en isolatie-eigenschappen. Thermische folie en andere technieken in profielen en glas zorgen voor meer energiebesparing en uiteindelijk een beter energielabel.

Afdichtingen en rubbers aan de buiten- en binnenzijde en in het kozijn reduceren de temperatuur en luchtstroming en houden vocht en kou buiten. Een must in het bouwen van nul-op-de-meter-huizen, zogenaamde nulwoningen en passiefhuizen. BENG is vanaf 1 januari 2021 van toepassing, kort gezegd verbeter uw thermische schil. Wij helpen u door levering van de beste profielen en beglazing in uw kozijnen. 

 

INBRAAK

Profielen voldoen aan de RAL-normen. Montage volgens de bekende normen.

Gegarandeerde stabiliteit in de constructie van onze kozijnen geven maximale zekerheid. De hoogwaardige materialen zijn weer- en windbestendig en stootvast.

Het hang- en sluitwerk met rvs-pinnen en scharnieren met teflon beschermen tegen inbraak en bieden weerstand aan koevoeten en schroevendraaiers. Samengesteld beslag op alle draai- kiepramen en cilindersloten in schuifsystemen van Roto staan op de PKVW productenlijst van het Politiekeurmerk.

Aluminium handgrepen en moderne profieltechnieken eventueel met ingebouwde MVS-schakelaars kunnen rechtstreeks op uw alarminstallatie worden aangesloten.

Voor tips en meer informatie kunt u ons vragen, maar kijk ook eens op www.politiekeurmerk.nl

 

GELUID

Uitgebreide keus in glaspakketten en eventuele toevoeging van speciale foliën geven uitstekende parameters op het gebied van geluidsisolatie.

 

KLEUREN EN BESLAG

Corrosiebehandeling met RotoSil Nano van Roto biedt de beste bescherming van materiaal en design.

Verschillende RAL kleuren en structuren geven uw kozijn de individuele looks.

Wilt u meer weten over onze Kunststof kozijnen ? Neem dan gerust contact op met ons en wij komen vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken. Wij helpen u graag !