Zonwerend Glas: Comfortabel en Energiezuinig

Zonwerend glas is een geavanceerd type beglazing dat speciaal is ontworpen om de negatieve effecten van zonlicht te verminderen terwijl het natuurlijke licht behouden blijft. Het glas is behandeld met een dunne, onzichtbare laag metaaloxidecoating die de eigenschappen van het glas verbetert.

Kenmerken en Voordelen:

  1. Warmtebeheersing: Zonwerend glas weerkaatst een groot deel van de infraroodstraling van de zon, waardoor de warmte die uw huis binnenkomt, wordt verminderd. Dit resulteert in een koeler binnenklimaat, vooral tijdens warme zomerdagen, en helpt de behoefte aan airconditioning te verminderen.

  2. UV-Bescherming: De coating op zonwerend glas biedt bescherming tegen schadelijke UV-stralen, die niet alleen schadelijk zijn voor de gezondheid van de mens, maar ook het vervagen van interieurmaterialen kunnen veroorzaken, zoals meubels, vloerbedekking en gordijnen.

  3. Verblinding Verminderen: Zonwerend glas vermindert de schittering veroorzaakt door fel zonlicht, waardoor het zicht binnen comfortabeler wordt en het lezen of werken bij ramen gemakkelijker wordt.

  4. Behoud van Natuurlijk Licht: Ondanks zijn zonwerende eigenschappen behoudt dit glas het natuurlijke licht in uw huis, waardoor u kunt genieten van een heldere en lichte leefomgeving.

  5. Energiezuinigheid: Door het verminderen van de behoefte aan kunstmatige koeling tijdens warme periodes, draagt zonwerend glas bij aan energiebesparing en verlaagt het de totale energiekosten van uw huis.

  6. Milieuvriendelijk: Het gebruik van zonwerend glas kan helpen om de CO2-uitstoot van uw huis te verminderen door de afhankelijkheid van energieverslindende koelsystemen te verminderen.

Toepassingen:

Zonwerend glas wordt veel gebruikt in residentiële, commerciële en industriële gebouwen, en kan worden toegepast in ramen, deuren, serres, gevels en daken.

Kies voor zonwerend glas van Bouwmontage van Wengel en geniet van een comfortabeler, energiezuiniger en duurzamer huis. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en advies op maat.